ALLA!

Vi skiter i de här. Vi hatar varandra.

Läs dessa istället:

Madde o Sandra: http://maddiesandie.blogg.se
Johanna: http://joforsberg.blogg.se
Ingrid: http://ingakling.blogg.se

Maddie

Jag önskar jag hade ett suddgummi nu så att jag kunde sudda bort mig själv...fan va jag är sämst !!!


Johanna - bra tips!

Tips på hur man gör jeansen lite slitna. Jag ska precis fixa till ett par snygga ljusa tights.

Sandpappra tar tid, här en snabbis variant:
1. Åk ut med bilen till en p-plats.
2. Ta tag i stötfångare eller dragkrok.
3. Be kompisen köra sakta (3-7 km/h) medan du hänger tag där bak. Med jeansen på släpas du efter bilen och de får snabbt snygga slitningar o hål.
3. Va på asfalt, lagom sliten sån, är den för grov eller sand/lera blir det inte snyggt. Gärna våt asfalt, så går det lite snabbare.

GRATTIS!



Grattis till Sandra som fyller år idag!!!

Johanna - Dumpa Honom!



Sitter o läser boken: "Dumpa honom!" Och jag kan inte mer än garva åt det. Det är ju så klockrent! Några citat ur boken:

  • Efter mycket analyserande och disskuterande slog vi fast att hon va underbar och att han måste vara rädd eftersom han aldrig förr hade träffat en så fantastisk tjej..  (Hörru, jag tycker det låter som om han faktiskt inte vill ha dig!)
  • Inse, om en kille verkligen gillar en, så låter han ingenting stå i hans väg.. Är han intresserad av dig så låter han dig veta det.
  • En kille skulle hellre trampas ner av en flock skenande elefanter än säga rent ut att han helt enkelt inte vill ha dig.
  • Han vill faktiskt inte ha dig om han ligger med någon annan.


Något nytt tjejer?


Johanna - check!

  • Tog en morgon Powerwalk runt Djurgården, trots att regnet föll från himlen. Det är så skönt o gå själv med musik i öronen och bara tänka. Precis bara tänka..  
  • När mobilen ringer på natten, så tror jag alltid att det är alarmet, så utan att titta på den så stänger jag av den. Kanske borde tänka om..?
  • Nu blir det lite plugg, packa en bag för en helg i Gävle, samt lite fix här hemma innan tåget går vid halv två. Ska äntligen få träffa EMMA!

XOXO // Glad Påsk från J


Maddiie- vill ha

Uuuj vilket väder det var ute! Fyy så kallt!

Nu vill ja ha:

Vår igen
Godis, jättemycket godis
Torsdag (då ska vi dricka årets första påskvin, och våran EMMA ska också vara med!)
En kram ( jag fryyser, jag vill ha en kram som värmer!)
och
Den här klänningen (den kommer bli så fin i vår/sommar)


                                                         

Ett varmt bad och lite kroppsfix nästa

Huggie


Johanna - föda barn?

När jag låg på sjukhus sängen och hade den där jädra slangen på en meter inuti min mage. (Okej hur fick den plats?) Så hade jag sån smärta så jag trodde jag skulle avlida. Då slog tanken mig, "Hur Jä*la ont gör det inte o föda barn då?" En sekund så trodde jag faktiskt att jag låg där o höll på o pressa ut en unge. Men sen slog tanken mig, "Johanna, föda barn? Ohhh nej inte läge.."

Precis prinsen..




HON är hemma! Imorgon får jag träffa henne! Vilken underbar tjejkväll vi ska ha! Hur MYCKET som helst o prata om!

Ingrid - Nu lämnar jag Sthlm


Just nu sitter jag i bilen tillsammans med pappa. Han kom ner till Sthlm idag för att hämta mig. Ska bli så skönt att få komma hem till Ockelbo - till mamma, pappa och Märta.

Jag stannar dock inte länge, på fredag bär det nämligen av mot ÅRE! Jag och Sara. Jessica och Anna-Karin är redan där!

I love it!

XOXO

Sandie - Saknar

I dag blev det en morgonprommis med Hannah Lundqvist, kul att träffas, för det gör vi ju inte allt för ofta:)





Jag saknar Rickard redan, lycka till i Las Vegas.. Tänker på dig!


Johanna - hemsk undersökning..

Jag har aldrig mått sämre.
Okej. Undersökningen va ett helvete. Nu har de grävt runt bland mina tarmar, varit inne med en slang i min tjocktarm. Pressat igenom en helt tom och ihopdragen tarm. Okej de va inte ett dugg skönt. Jag trodde hela magen skulle sprängas. Den värsta smärtan jag någonsin har upplevt!

Och jag mådde därmed sämre än sämst igår. När jag kom hem slet jag av mig mina kläder och slängde mig i sängen och bara grät. Jag grät av smärta.

Sandie - Emmas stämma:)

I dag ringde Emma Gunnari, vår kära vän som äntligen kommit hem från sin resa i Australien och Nya Zeeland.
Sååå kul att höra hennes röst. Vi sa det båda två, va konstigt att prata med någon som man inte pratat med på ett halvår, men det var ju såklart samma gamla Emma, så de var ju mysigt=) Välkommen hem Em!!



Utgång på skärtordagen Emma, sa jag?? Yes självklart, det är spikat, sa hon=)!!

Skål, vi syns på torsdag, om vi ser något förstås, kan ju vara rätt disigt när man är övertaggad! 



PUSS // s.s






 



 

Sandie

I morgon är det dags:) Ta tag i kroppen!!
Maddie och jag ska ta tag i träningen efter Thailand och en lång snorig tid, kondisen är nog inte på topp direkt om man säger så. Hoppas att jag inte får jobb bara, för då spricker schemat..

Min önskedag imorgon skulle börja med en morgonpromenad och sen lite frulle, en runda på stan i vårsolen, träna med Madde på eftermiddagen och vara med Rickard på kvällen för att ha en sista myskväll innan han åker till Vegas.. Så hoppas att man får vara ledig då så att man kan förgylla denna sköna dag..

Grattis till igår förresten älskling!! Nice med en tredjeplats av 1400 personer:) 

Hug, hug  //Sandie

Nu ska vi krypa ner=)

Maddie- måndag på norra slotts

Jamamen, då var det  måndag då! Alltid lika trevligt med måndagar....och alltid lika trött. Skulle precis ta fram lite hallon ur frysen för att värma till glassen och efter typ två minuter när jag undrar varför jag inte hittar några hallon kommer jag på mej själv med att leta hallon under diskbänken. Ja, det blir en tidig kväller...

Helgen bestod iallfall av en bättre skiddag i kungberget...åå det var hur härligt som helst och sjukt varmt! Man jag fattar inte hur man kan ha en lift som går så otroligt sakta och stannar hela tiden! Vi klockade hur lång tid det tog att åka upp rsepektive ner. Upp: 8 minuter. Ner: mindre än en minut. Skulle det inte vara bättre om man åkte upp på en minut och sen fick åka skidor i åtta på vägen ner! Jättebra ju!

Efter Kungsis fortsatte kvällen i roosa! Personalfest hod Frida! Hur lyckat som helst, med rosa ballongdans, rosa drinkar, rosa klänning, rosa godis och avslutades på goya, i rosa rummet såklart!

Söndagen var inte lika händelserik, men välbehövligt skön. En liten lunch, en liten åktur, en liten lur och ett litet besök av Jojjo. Nu ska jag vara lite produktiv en stund och läsa lite styrkort som pappa skickat! Intressant! Ja ganska!









Johanna - Mår finfint!

Jag trodde att detta skulle bli en jobbig helg, utan mat. För Er som inte vet så fastar jag, från igår tills imorgon kl 13.00. Detta pga att jag ska göra en magundersökning imorgon på sjukhuset.

Och jag trodde verkligen att det skulle bli jobbigt, men jag har inte mått bättre. Har inge ont i magen alls! Lite trött och orkeslös men det är smällar man får ta!
Nu ska jag dricka min middag. Bravo Äppeljuice! Hett tips!



//Love Johanna


Maddie

Tonight is pink!  Me like=) Brottom brottom! Ha en bra lördagskväll!

                                                                                         


Johanna - Fredagkväll lyckad!


Jag och Ingrid på V. foto: Stureplan.se

Som sagt, ett glas blir alltid två. Osv.. Men jag ska inte klaga jag hade en riktigt rolig kväll ute igår. Vi började på ett event inne i sturegallerian, sen hann vi med Village, V och White.  Vid femtiden va man i sängen. SÅ det är okej att vara lite trött idag. Men nu ska jag ta vara på dagen, en dusch och sen ut i solen..
Jag älskar våren!


Ingrid - Fredag


Jag funderar fortfarande på det jag skrev innan. Men har precis konstaterat att jag funderat färdigt här hemma. 

En liten sväng ut på stan kan man väl unna sig. Det är ju trots allt bara fredag en gång i veckan. I onsdags sa jag i och för sig precis samma sak. Just fan, jag sa det igår oxå.

Aja, man är ju bara ung en gång ;)

XOXO

Johanna - fasta, först fest!



Ja, veckorna går så himla fort. Nu är det helg igen. Tyvärr en ganska jobbig helg för min del. Eftersom jag ska göra en riktigt rolig undersökning på sjukhuset på måndag så ska jag fasta i helgen, får inte äta någonting. Men måste dricka massa vätska hela tiden. Så jag kommer leva på vatten, saft, juice utan fruktkött och återigen vatten ihelgen. Roligt. Yes!

Jag firar det med en utgång ikväll! Hoppas VI ses ikväll!

Ingrid - Funderar


Imorse när jag vaknade kom jag och tänka på en väldigt konstig sak.

För EXAKT ett år sedan var jag på en tillställning där jag hade riktigt trevligt. En viss person var där och det kändes på att visst sätt. Igår var jag på en tillställning. Samma person var där och det kändes på samma sätt.

Det är konstigt hur man kan utvecklas på ett år. Vissa förändringar är enorma och vissa är små. På områden som man förväntas utvecklas mycket på står man kanske helt stilla och tvärtom. Varför är det så? Kan man göra något för att utvecklas snabbare/mindre snabbt?

Finns det en mening med att inte utvecklas?

Maddie - Självdisiplin 0 poäng


                                                       

Den här dagen måste vart en av de mest oeffektiva dagarna i mitt liv. Iallafall när det kommer till plugg! Vi har så mycket att göra i skolan just nu så det är helt otroligt. I båda kurserna som vi läser nu blir vi fullkommmligt begravda i inlämningsuppgifter. Fy!
Därför hade jag bestämt mig för att vara så effektiv som möjligt innan påsk i skolan för att kanske få lite ledigt. Fredagen skulle ägnas åt plugg. Det blev inte riktigt så.
Dagen började med att jag stannade kvar i sängen istället för att gå på föreläsning, gick omkring och flanerade på stan, fikade, njöt av solen, åt glass och flanerade lite till. Problem med mig är att jag absoluut inte kan säga nej till saker som verkar lite roligare än det jag verkligen borde göra. Otroligt dålig självdisiplin!
Jag åkte iallfall en sväng till skolan, men vad gjorde jag där? Jo, konstaterade att klockan nog var så mycket att det var dags att ta helg ;)

Anledningen till att det råkade bli så här beror nog lite grann på att det blev en liten spontanutgång igår. Sandra och jag är väldigt lättövertalade, vilket ledde till några torsdagsglas den här veckan också. Men trevligt var det. Bland annat en liten trubadurförfest hos Alex innan utgång.
Det fösta Sandra säger när vi kommer ut är:
- Men gud vad konstigt det känns att se hur allting ser ut för en gångs skull. (altså, det blev lagom mkt vin den här gången)

Nu blir det en dusch, sen bär det av till Interpool för lite biljard. Jajemen.


Lite pics från igår kan jag väl bjuda på...eller nä jag hinner inte just nu.

Fredagskyss från Maddie


Ingrid - Frukost


När man mindre pigg och glad än andra dagar är det tråkigt att äta frukost. Då brukar jag unna mig något som jag verkligen gillar.

Idag blev det därför en gurkbit och en kall god korv. Jag älskar ju verkligen korv!

Ps. Jag är hemma från skolan idag.

Johanna - en dagens..

Japp, jag bjuder på en dagens..



* Us Polo skjorta från herravdelningen. Används som klänning. Skärp i midjan.
* Svarta leggings
* Till detta har jag svarta stövlar och den svarta korta skinnjackan.


Idag ska jag även ta en dagens med Sara, men den får bli ätbar. Vi har sådan tur att våra kontor ligger så nära varandra, så en lunch är ett MÅSTE! Hett tips: Hälsosallad på Momo.

Johanna - förföljd


Jag har känt doften i flera dagar nu. Vart jag än har befunnit mig, på jobbet, inne på Ica, på Sveavägen, på universitetet och till om med i min lägenhet så har jag känt doften av Kokt potatis, köttbullar o brunsås. Jag har gått o tänkt på köttbullar o brunsås i säkert en vecka nu. Och nu så fick jag det äntligen!




Så här ser tallriken ut nu. Jag är så mätt, orkar inte mer..
Men det va verkligen jättegott!

Ingrid - East, Laroy, White och Village

Haha, jag skrattar fortfarande åt filmen vi såg igår. Den var verkligen tjejrolig. Ingen speciell handling utan bara en sån där feelgood- och leende-på-läpparna-hela-tiden-film. Helt klart värd att se.


Fotograf Maximilian Borovic, stureplan.se


Efter filmen blev det ju som sagt ett glas vin ute. Eller ja, vid det här laget har ni koll på att ett glas aldrig betyder ett glas i min värld. Vi började på East, mellanlandade på Laroy och avslutade på White och Village. Det var verkligen en toppenkväll. Vi hade riktigt roligt. Att gå ut på osdagar är fan underskattat. Att som 23-åring gå ut på Laroy kan också vara underskattat. Småttingarna vet iaf hur man ska festa, de är alltid taggade ;)

Nu ska jag och Tara fånga dagen.

Ingrid - En bio för oss


Ikväll ska jag, Tara, Sara, Jojjo, Jessica och Elin gå på bio. Vi ska se En shopaholics bekännelser. Efter bion ska vi möta upp Anna-Karin och Isabelle för att ta ett glas tillsammans.

Det är väl trevligt onsdagsgöra va?!

Sandra - Glad bara glad...=)

Idag skiner solen igen och det är ju faktiskt ett stort lyckopiller. Helt sjukt va vädret kan ändra ens humör. Hoppas det blir en bra vår och sommar, längtar till riktiga vårkläder nu - ett par jeans, en tunn jacka och en brilla sen bara kliva ut ur dörren. Så skönt! 
Sen får man fasiken bli riktigt frisk också så man kan börja träna. Hostar ju fortfarande :(


Byye;)  SS

Johanna - 1 April

Är det idag man får luras? Det är ju första April. Isf lurar jag Er att jag ska på bio, dricka vin och förmodligen gå ut ikväll. Vilket skämt. Det skulle jag aldrig göra,  verkligen inte Johanna liksom..

På riktigt så har jag varit ute på en morgonprommis i solen, helt underbart. Frukosten är precis uppäten och jag måste fixa mig. Föreläsning 10-12 står på schemat. Sen jobb till 17.. :) Dags o skynda!

PUSSSS o kram! Shingshong!
//

Sandiiee - Funderar och tänker...


Det knakar i hjärnan, nästan!

I dag vaknade jag och Rickard i ett, två -tiden efter att vi båda jobbat natt.. Lämpligt och bra att han "jobbar" med sin poker när jag jobbar natt =) Älskar att krypa ner hos honom när jag kommit hem efter ett långt nattpass..mmm gos! 
På kvällskvisten blev det en sväng til Madde för lite häng framför tv:n där ett och annat cheddar-popcorn slank ner..sjukt goda!!


Har inte gjort särsklit mycket idag fakiskt, men däremot tänkt och funderat mycket över vad jag vill med mitt liv....aaaahh!!! Jag vill göra nåt roligt!! Just nu fungerar undersköterska på hjärtenheten på Gävle sjukhus jättebra, men inte riktikgt det jag vill liksom..
                                                                              

Jag är verkligen en riktig tänkare och ibland kanske jag tänker och grubblar fööör mycket,  haha vem gör inte de, men men sån e jag som ja brukar säga när mamma klagar över något (mest när man var yngre)..
 Dagens tänk handlade om en utbildning som jag så gärna vill gå, men undrar om det är värt det med tanke på jobb och så efteråt.. 

Det är skönhetsterapeut jag vill bli, eftersom jag älskar allt som har med skönhet att göra. Är ju så sjukt kul att grejsa och dona med andras hår, naglar,sminka och dutta och pilla=) Guud så roligt!!!
Funderade först lite på frisör eftersom jag velat bli det sen jag var liten, men har nu kopplat bort det lite och kommit fram till att skönhetsterapeut skulle passa mig bättre. Utbildningen som jag kikat närmare på heter "Academy of Divine beauty" och ligger i sthlmDen är inriktad på image så man blir både Make-up artist och Nagelterapeut och man får även lära sig Hårstyling&Hårförlängning,  Fransförlängning&Fransförlängning... Låter inte det hur bra som helst, om man får ett bra jobb sen alltså... Kan tänka mig att det är många tjejers dröm. Man tjänar väl heller inga stora pengar inom detta yrke, men skulle verkligen älska det och det är väl det viktigaste..!

                                                                               

                                                                Man kan ju alltid skicka in en ansökan:)   Pusss Sandiiee

RSS 2.0