Godis Tisdag!



Syster yster är här hos mej ikväll...hon ska sova här inatt! precis så häääär mysigt har vi det. Vi puular i oss godis och tittar på vänner. Synd bara att allt godis som vi skulle ha heela kvällen tog slut på en kvart! Det finns bara ett enda "Mini stekt ägg" kvar och det tog Linnea just precis!

Som de flesta redan vet går inte jag riktigt ihop med nycklar, och det som jag gått och väntat på ska hända, (eftersom det faktiskt inte har hänt på ett tag nu), hände idag. Jag tappade bort mina nycklar på stan! haha! vi kom precis till min port och jag skulle ta upp nycklarna och så var dom bara borta!...Utelåst!!
Det bara att vända om och gå tillbaka i samma spår igen!! Inne på gina kunde jag skymta dom i en låda bakom kassan så som tur var hade dom blivit upphittade inne på en bänk vid ginas omklädningsrum där vi hade stått och handlat väskor och ätit godis;) Pjuuu!


Klockan är åtta: Den rätte för Rosing för vår del. Ett fantaastiskt program;) Sandiie kommer också och kikar förbi...


Pusss från osss


Johanna - nelly!

Titta vad som kom, Ingrid! (Dina höga skor va riktigt snygga, jag tjuvkikade..)



Detta förgyllde min inte alltför roliga tisdag.. Tack Nelly!
Nu har jag dessutom tittat klart på hela Sex and the City boxen. Bara o börja om då. Jag somnar alltid till ett avsnitt i sängen innan natten..

Ett kapitel till i studentlitteraturen måste göras innan föreläsningen imorgon bitti. Men nu ska jag skriva lite C-uppsats om slopandet av revisionsplikten.. Riktigt intressant!

Johanna - Helt ärligt ...

Helt ärligt jag är så less på allt vad mat heter nu förtiden. Det finns i princip inget som är gott i mina ögon eller mun förutom godis. Jag önskar jag kunde leva på godis..



Jag kan i dagsläget inte förstå hur jag ska orka äta hela livet..
Kan någon uppfinna ett piller som gör att man får all näring utan o behöva äta?

Utan godis skulle jag nog vara psykiskt sjuk. Ni kanske tycker att jag verkar vara psykiskt sjuk, men jag lovar det är inge värre än en vanlig dag.. Jag är bara less på mat.

(I helgen ska jag äta mammas hemlagade mat, eller ja på lörrdag iaf, sen ska jag fasta. kul..)

PISSMAT!

Ingrid - Det gör vi visst det!


Nu har jag precis kommit hem efter att ha skrivit en tre timmar lång samhällsekonomisk tenta. Det känns underbart att den är över, nu har jag bara en tenta till innan jag går ut på praktik och innan det blir SOMMAR :)

Eftersom det är sånt himla underbart vårväder idag så gick jag hem från skolan. Jag hann dessutom med att möta upp Jojjo en snabbis. Hon har fixat håret hos Tara och blev kanonsnygg! Innan vi skiljdes åt hann vi med att växla några snabba ord kring ett sms som en av oss fått från en av det motsatta könet. Vi både tyckte att smset var lite väl kortfattat och konstaterade att vi båda hade svarat mer utförligt, varav en av oss utbrister:

"-Men killar tänker ju inte som oss! Det är bara att acceptera."

Då sticker en kille, som hört vår diskussion, fram sitt huvud och svarar:

"-Det gör vi visst det!"

Nu är det här kanske ett dåligt, simpelt exempel men hur är det egentligen? Tänker killar och tjejer olika eller är det bara de dåliga killarna som tänker annorlunda än oss tjejer?

Johanna - nyfrissad!

Precis hemkommen från min rara frisör Tara.
Hon har klippt, slingat o tonat mitt hår. Blev verkligen jättebra! 1000 tack, Tara!
(Kommer en bild sen..)

Nu ska jag sätta igång med denna:


Ekonomistyrning & affärssystem heter min nya kurs. Spännande. Faktiskt! Trots att litteraturen inte ser så roande ut. Men så är det ju alltid. Varför kan man inte välja roliga studentlitteraturer?
Sen blir de en prommis o lite ärenden. (Har träningsvärk från pumpen igår...)

Love J

Ingrid - Hatar fötter lite mer!

Lätt att inte läsa vidare på sin egen blogg??!

HA! Nej inte direkt. Nu kommer jag somna med mardrömmar om äckliga otäcka fötter. Jag har hatat fötter så länge jag kan minnas och lider av många och jobbiga tvångstankar vad gäller dem. Som exempel tvättar jag alltid fötterna supernoga varje kväll innan jag lägger mig. Efter det skrubbar jag händerna minst lika noga så att jag inte under några omständigheter har fot på mina händer. Skulle det sedan klia på någon av mina fötter skulle jag aldrig klia tillbaka med händerna, trots att fötterna är kliniskt rena.

Min fotfobi gick så långt ett tag att jag till och med tvingade mitt ex att noga tvätta fötterna för min skull varje kväll. Då gillade jag honom lite extra ;)

Så om ni någonsin vill få mig på fall - TVÄTTA FÖTTERNA FÖR MIN SKULL!

Johanna - hatar fötter!

Okej jag hatar fötter. Och just nu hatar jag mina fötter ännu mer. Jag tål inte se dem, de sitter längst ner på kroppen och får ta all skit. Läs eller titta inte vidare om Ni hatar fötter. ABSOLUT INTE DU INGRID!



Fick skavsår  PÅ BÅDA FÖTTERNA!! av ett par skor som jag satte på mig imorse på min morgonprommis. Skorna va tydligen inte använda på ett tag. Schysst!

BLÄÄÄÄÄÄ J

Maddiie-Maaat



Titta mitt kylskåp! Jag älskar att det är så välfyllt just nu! Som en dröm! Det var vääldigt längesen! Jag hoppas det kommer resultera i lite mer hemlagad mat den här månaden! Fast troligen inte...det är såå tråkigt att laga mat åt sej själv!

Anledningen till att det ser ut så här är att Sandra, jag och Rickard tog en tur till ica maxi idag! Jag tycker det är jättkul på ica maxi. Jag kan gå omrking där hur länge som helst. Småhandla lite å kika runt! Speciellt när man får gå omkring o smaka lite här å där haha!
Dock tyckte inte Rickard det var lika roligt! Han började klaga efter fem minter;) Nä det kan aldrig vara lätt att shoppa med  oss;)

Dessutom har jag bokat in en kurs med pappa på onsdag! Den kostar två cheeseburgare. Han ska lära mej hur jag ska ta han om mina avlopp och min badrumslampa!

Gissa vad ja ska göra nu? Jomenvisst...jag ska koka ett ägg! Det kommer förgylla min måndagskväll.

Puss å Kram

Johanna - otäck grej i Thailand..

När jag va i Thailand så hände det en lite otäck grej.  Jag låg på stranden och solade, reste mig lite fort upp och kände att jag blev lite yr. Jag tänkte: "Shit jag måste gå o köpa vatten så jag inte svimmar" jag gick sakta men säkert de där 15 metrarna till restaurangen för att köpa en vatten. Och när jag beställde vattnet så kände jag hur yr jag blev igen. "Hjälp jag kommer svimma om jag inte får vatten nu". Medans killen i restaurangen ställde fram vattnet och tog betalt tog jag fort flaskan och drack flera stora klunkar för att inte riskera att svimma. Allting blev mycket bättre på en gång.

Men när jag sedan skulle gå tillbaka till stranden så kom den där atacken igen. Den här gången satte jag mig ner på trappan ner från restaurangen och sedan kommer jag inte ihåg någonting. Jag svimmade. Jag hörde hur några röster säger: Excuse me.. Excuse me miss! Excuse me MISS! Jag vaknar till av att det står ett gäng människor runt mig, en tjej som jobbade i restaurangen sprutar in någonting i min näsa och jag bara ligger där.  Konstigt nog så mådde jag jättebra när jag vaknade upp igen. Det kändes bara som om jag vaknade upp ur en skön dröm.. Antagligen berodde detta på för lite näring, för lite mat och för lite vatten.

Men det obehagliga är att jag flera gånger nu när jag har kommit hem har fått den där känslan i kroppen som jag hade innan jag svimmade i Thailand. Det har många gånger kännt som om jag ska svimma.. Jag kanske borde äta mer järn? Blodpudding o broccoli kanske?´Några tips? Eller så beror detta på min eländiga mage.. (Tur att jag ska på en ordentlig koll på måndag)

LOVE J

Ingrid - Snygg eller smart? Kan man bli både och?


Åh vad jag längtar till imorgon kl 12. Då har jag förhoppningsvis skrivit och lämnat in en bra tenta. Jag pallar typ inte plugga mer nu, jag känner mig liksom färdig med den här delen. Nationalekonomin får mig att känna mig mätt. Detta trots att jag borde läsa lite till...

Jag blev iaf precis bjuden på en middag ikväll kl 18. Innan det ska jag hinna med ett PUMP-pass på SATS Hötorget. Det var alldeles för längesedan jag tränade nu. Jag skyller på flytt och plugg, det är en okej ursäkt tycker jag. Men man ska dock inte låta allt plugg gå före all träning. Vem vill vara supersmart och ha en ful kropp? Nog för att jag hellre har det än en supersnygg kropp med en hjärna stor som en ärta. Men förhoppningsvs behöver jag inte spekulera mer i detta. Mitt mål är nämligen att jag ska bli både supersnygg och supersmart ;)

Nu springer jag iväg till SATS!

Sandiie hinner inte meed;)

Oh my,, vad det bloggas, ploppar ju in minst tre om dan pullor...shit!!

Yes idag är det våår och snart fyller jag år, på långfredagen faktiskt:)!!
Funderar på att ta en långprommis men behöver nog städa också, sen ska jag och Madde be Rickard om skjuts för att storhandla lite på Maxi:) Kanske ska handla hem något gott att laga till Rickard och mig ikväll, för varje gång jag sagt till honom att han kan komma på middag till mig så är jag aldrig klar med maten, fattar inte, jag kan inte planera en måltid, alltså så att allt blir klart samtidigt, antingen får man vänta på pastan eller på potatisen eller så har jag inte skurit någon sallad. Så ikväll kanske det blir ett nytt försök:)....    

Vaknade nyss och klockan är typ två, men tvingade mig själv att sova så länge eftersom jag ska jobba natt sen så behövs det för att inte somna på jobbet..

 
KRAMEN DAMEN !!! (haha cred-stöld!! Inte jag som kommit på uttrycket, men det låter så trevligt tycker jag).

Bye..// Sandie!! 


Maddie- Neg Inlägg del 2

haha förlååt för att jag låter så neg för tillfället, meeeen jag måste bara beskriva starten på den måndagen!

För det första blev jag väckt (ur en jättejobbig mardröm, och ni vet man har kvar känslan i drömmen) av Jojjo som ringde för en stund sen! Klockan var då elva. Jag som tänkte gå upp i tid idag. Dels för att jag hade mycket att uträtta och dels för att jag hade bokat tvätttid klockan 7! till tolv. Med andra ord, jag hinner inte tvätta idag! Kul för mej när jag inte hunnit tvätta en lapp sen thailand, vilket betyder att jag börjar få VÄLDIGT ont underkläder och berget väääxer!

Sen har jag inte hunnit storhandla på väääldigt länge. Jag har ingen mat i kylen, jag kommer lukta illa eftersom min deo är slut OCH tandkrämen. Jag kan inte heller duscha eftersom det är helt svart inne på toan då lyset har gått sönder. Dessutom är det stopp i både badkaret OCH handfatet.

Jag råkade sälja min bok, som jag skulle behöva ha nu till plugget.

Jag får ingen lön eftersom jag har glömt att lämna in rönerapporten

Min fina påsklija som jag fick av mamma har dött!

Nää det här går inte! Nu måste jag styra upp den här dagen! Det ska bli den bästa! Solen skiner ser jag!=)





hörs daaaaaaaaaaa! Kramar från Maddie


Johanna - Tradera dags

Checka in mina Tradera auktioner. 4 par skor.. :)
 
KLICKA HÄR


(Jag vet att mamma blir stolt över sin dotter..)

Johanna - Träning igen!



God Morgon Måndag!
Så här såg jag ut i morse innan jag gick ut på min morgonprommis. Jag har bestämt mig för att jag är frisk nu och äntligen kan börja träna igen. Så en 45 minuters morgonprommis är nu avklarad. Ikväll blir det ett BodyPump pass på Sats Stureplan.

Just nu sitter jag och äter min frukost som består av:
Kaffe med mjölk och kanel (Vuxenpoäng hejhej!)
Fruktsallad bestående av jordgubbar, kiwi, banan och apelsin (Vitaminer hejhej!)
En Fullkorns smörgås med sallad, gurka och ost. (Gott hejhej!)

Dock så är det väldigt tråkigt att äta, för min mage är värre än värst just nu. Det gör så himla ont att äta. Tur att jag ska på en ordentlig undersökning på sjukhuset nästa måndag. Kanske inte den roligaste men säkerligen välbehövlig.. 



Nu ska jag slänga in lite skor på tradera. Jag har insett att det finns ett och annat par i garderoben som jag aldrig använder. Och eftersom jag köpte sisådär 6-7 par skor i Thailand så måste jag rensa lite. Det här fungerar inte. Mamma du skulle inte vilja se min skogarderob..

Kärlek från Johanna!

Ingrid - Söndagstårta för 2 plugghästar

Nu har jag och Jessica suttit som två duktiga studenter och pluggat i flera timmar. Om det varit effektivt vet jag inte men något har det förhoppningsvis gett. Eftersom det är hårt och ofta jobbigt att plugga så belönar jag och Jessica oss nästan alltid med något när vi gör det. Så min överraskning till henne bestod givetvis av något ätbart. 



Det var längesen jag åt en sån god fryst, ohembakad princesstårta. Om sanningen ska fram så fick jag den av mamma och pappa som i sin tur fått den av farfar och hans fru. Jag tror de tyckte att jag behöver mer tårta i mitt liv!

Nu ska jag krypa ner i en ny säng. Det blir förövrigt min fjärde säng denna vecka. Vem har sagt att det är lätt att leva på luffen ;)

XOXO Ingrid
 


Sandiiee

Hello blog!!!! Rätt trevligt att blogga ändå..

Blir så less på att vara sjuk bara, shit va tråkigt att gå runt med en röst som man inte känner igen, man låter ju så ful när man är förkyld, och sen så blir man typ döv till på köpet..eller är det bara jag, haha:) 

Ikväll har man jobbat på sjukhuset 14-22.. min sjätte jobbdag denna månad, hahah kul lön sen, not:)!!! Men va gör det om hundra år som Madde brukar säga när det gäller pengar, haha:) men jag får väl skylla mig själv när jag var i Thailand halva månaden med min ÄlsklingsRickard..men det var det lugnt värt, den mysigaste resan med den mysigaste pojkvännen, love you!!!


Gosen och jag..



Nej nu sängen, men inatt ensam eftersom Rickard spelar lite idag.. Natti natti!
Puss mig..


Johanna - aldrig nöjd..

Jag sitter nyduschad i två handdukar under en filt i min soffa och tittar på Gossip Girl.

Det är söndag, känner lite söndagsångest (trots att jag inte varit ut nå) och jag känner mig väldigt ensam. Vilket kanske inte är så konstigt för jag är ju faktiskt ensam. Det är ingen mer än jag som andas i min lägenhet. Jag tror att jag har fått för mycket närhet den senaste tiden så jag blir tokig nu när jag är ensam.

Kanske bara är den där vanliga söndagstanken, att man kanske borde ha en pojkvän att mysa med. Men njaaa i veckorna har jag inte riktigt den där tiden som jag vill för honom, så det är nog bäst att jag förblir singel ett tag till..  Sen så tycker jag faktiskt att det är otroligt spännande o dejta. Vem  gör inte det?

Men samtidigt är det ju alltid så att man aldrig är nöjd med det man har. Är man singel vill man ha ett förhållande och har man förhållande är man sugen på o vara singel.. Man är aldrig nöjd. Den dagen jag är nöjd ska jag baka bullar med fötterna.



Jag köpte förresten lite nya underkläder på stan.. Jag glömde typ alla mina fina, bästa i Gävle förra helgen. Ni vet sånna där som man tycker om och har som favvisar. Typ 15 stycken fina bästa hade jag med mig till Thailand och glömde alla i Gävle hos mamma o pappa.... suck!

Ingrid - Lite bara, det får man ;)

Nu är jag hemma igen efter en dag på stan. Eller hemma och hemma, jag är så hemma som man kan vara utan att ha något hem (haha jag vet, det är en historia i sig. Jag vet inte om ni hängt med i den eller om jag behöver ta den igen?!)

Nedan ser ni lite av det som jag fick med mig hem från stan. Jag har egentligen shopp-stopp men ibland måste man unna sig lite smått och gott ändå. Eller hur?


En rosa träningsjacka


Linne med öppen rygg


Aprikost linne med spets


Svart kort klänning med knappar


Guldsandaler

Nu ska jag faktiskt sätta mig och plugga lite. Jag har ju trots allt tenta på tisdag. Senare ikväll ska min kära roomie få en överraskning av mig. Hon har sin första riktiga tenta imorgon och behöver muntras upp.  

Maddie - Söndag

Inte riktigt okej...Trött, hängig och omotiverad. Till råga på det har jag slut på ägg, jag kan inte leva utan ägg!
Ingen bra söndag=(  Nu är jag värd lite glass iallafall!


LOVE, Maddie

Ingrid - Snart är det sommar!

Herregud! Nu är det verkligen snart sommar. Eller nja, vi är iaf närmare sommaren än på länge idag. En dag närmare än igår liksom.

Ni har väl inte glömt att ställa om klockorna. En timme bakåt. Eller är det framåt? Ja, det är det. Man ser fram emot sommaren. På hösten längtar man tillbaka till sommaren och då ställer man klockorna en timme bakåt.

Sommaren 2008

Nu ska jag ner på stan och möta upp Jojjo. Eftersom vi inte varit ut nånting i helgen är vi riktigt rastlösa nu. Vi måste därför s p e n d e r a lite. Vad det blir kommer ni givetvis få se senare idag ;)

Johanna - en runda..



Jag har nog aldrig varit så utvilad som jag är idag. Har sovit 10 timmar två nätter i rad. Det är inte likt mig. Jag brukar sova typ 7-8 timmar. Det måste bero på min eländiga förskylning som aldrig försvinner.

Nu ska jag bege mig ner på stan, möta upp Ingrid. Handla lite nya fräscha underkläder står på listan + ett rosa läppglans..
Kl 16.00 är jag bjuden på middag.. ;)

Trevlig söndag!

Johanna - ett klockrent tips

Tänkte bara tipsa om att man ska ställa FRAM klockan en timme inatt. Det blir alltså sommartid. Yes vilken lycka. Den närmar sig.. Tänk ett glas rosé och en söt sommarklänning. Ja tack! Går bra med ett par slitna jeansShort också..

Men först ska det dock bli vår. Jag har bestämt mig för att det är det nu. Imorgon bitti, (söndag, hallå söndag) ska jag ta mig en morgonprommis i vårsolen. Och är det inte vårsol så får jag låtsas.. Med andra ord är jag hemma ikväll, ingen lördagsutgång. Moget. Jag är rädd för mig själv.. Jag vill inte bli vuxen. Insåg även i veckan att jag är färdigutbildad Civilekonom till jul. Helt sjukt. Då kan man snacka vuxenpoäng:

  • Ägt en bil, men nu såld. - check! 
  • Lägenhet, flyttat från hemstaden - check!
  • Pojkvän - inte check..
  • Färdigutbildad Civilekonom - snart check.
  • Dricker kaffe på morgonen. Vuxet. - check!
  • Bakar eget bröd -check!
  • Storhandlar - inte check..

Haha jag dör. va ju tvungen att göra testet på vuxenpoäng.com, gör det HÄR och tro det eller ej men det visade sig att min ålder va 23 år. Och mycket riktigt jag är ju 23 år..
Så okej, som 23 åring är man alltså hemma en lördagkväll, äter fruktsallad och kollar på tv?  Kul 23 åring.


Maddie, Sandiiie..

Hallllllooo:)
Nu är vi inne, hej allihopa det var väldigt trångt här för vi tog just oskulden av vår egen blogg... vi måste först börja med att ge oss själva cred för att vi överhuvudtaget tagit oss in i bloggvärlden, tänka sig det trodde man inte va, om två virrpannor som oss:)
Sandra lyckades lista ut hur man skulle få in sladden i datorn och Madde lyckades lista ut att vi måste ha gjort rätt....

Nu kör viii !!!! 

Eftersom torsdagens bravader tog kol... (eller stavas det kål?? kommer det från kol som i kol som brunnit eller kommer det från kål som i kål som man äter?? kul att vi diskuterade det här uttrycket en kvart för att vi var lite oense om stavningen, sällan haha!)  ....på våra röster och kroppar så väljer vi att stanna inne ikväll eftersom vi iaf bara skulle hosta och snora ner folk, och ingen skulle heller höra vad Maddde säger eftersom den rösten är totalt borta...
Istället har vi nu tagit en promenad  och inhandlat lite myspys till robinson:) det blev popcorn men tänkte först att vi skulle köra en gammal klassiker me chips och dipp men blev så avtända när vi skulle välja dipp och hittade denna skylt i dipphyllan, lät ju inte jätte jättegott!! Plus att pippdipp det tänker vi då inte betala för, det kan man ju få gratis..



...vi fick iallall ett trött gott skratt! NU: Robinson...! Ha en bra lördagskväll, nu ska vi gå och snyta oss:)

Pussssss å kraaam från Sandra och Madde:) Lovar att blogga MERA:)




Ingrid - Från torsdagsutgången

Fick ett tips av Stina om ett blogginlägg i en blogg som hon följer. Självklart klickade jag in där och titta vad jag hittade:


Världen är bra liten va?

Avanna som själv har designat linnet med texten: Today I´m wearing this... verkade gilla att jag bar det. Speciellt eftersom Zach Braff aka JD i Scrubs var där på Sturecompagniet. Förhoppningsvis såg han linnet och kommer nu tvinga Elliott att bära ett likadant i ett kommande avsnitt av serien. Vad vet jag?! Haha!

Eftersom linnet faktiskt tillhör Jojjo kan jag dock inte ta all credd för detta... Men tack för att jag fick låna det ;)

Johanna - Mina senaste..

Mina senaste inköp: 


Indian inspirerande sandaler.         Snygg kort t-shirt.


VårFräsch klänning                             Snyggt fodral


Ett par nya lacktights.                         Är även sugen på denna..

Nelly.com fri frakt i helgen!


Sen va de dem här eländiga sneakersarna också. Vet ju fortfarande inte vilka jag ska behålla..

Kan man få lite vår eller?

// JOHANNA

Johanna - Lördag, det går bra nu..

Innan vi (Ingrid och jag) hann somna  igår så låg vi o disskuterade det ständiga samtalsämnet: Killar. Hur ska man göra för att förstå dem?
Och vad passar bättre än o se lite Sex and the City. Allting stämmer ju så bra i den serien. Mr Big och alla dessa funderingar fram och tillbaka. Mr Big, jag blir så trött..

SÅ VI KOM PÅ EN DAGENS FRÅGA:
När man träffar en så kommer det alltid flera. Och när man inte träffar någon så kommer det ingen. Hur kan det vara så?

PUSS OCH KÄRLEK från:


Ingrid - Hemma efter en tung dag


Shit jag är verkligen helt slut nu. Skolan slutade redan vid 15 men eftersom jag har tenta i Samhällsekonomi nu på tisdag satt jag kvar i 2 timmar och pluggade. Duktigt va? Jag är iaf riktigt stolt över mig själv. Tänk liksom på att jag bara sovit typ 3 timmar natten till idag.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det till att krypa ner i myskläder. Iaf för en stund - vad som händer senare ikväll är nämligen inte riktigt fastställt ;)

Johanna - räkningar..



Jag ljuger inte om jag säger att jag älskar o betala räkningar. Det kanske låter lite konstigt men det är faktiskt sant. Kanske därför jag tycker om mitt jobb så mycket. Att betala fram och tillbaka mellan olika konton gör min dag liksom.. Jag är weird jag vet.

Så därför så betalar jag alltid mina räkningar dagen innan lön den 24:e, jag kan liksom inte vänta. haha Hoppas det är flera än jag som är lite underlig när det gäller räkningar?

Ingrid - Trött

Aj aj aj. Mitt huvud.

Jag var tydligen oxå ute igår.  Nu sitter jag i skolan och tycker synd om mig själv, men det är ingen panik. Jag kan redan allt som lärarna pratar om ;)

Johanna - Dags att skynda!

GodMorgon!
Jag är sen till jobbet. Ohh nej. Detta beror på gårdagens bravader. Det blev en utgång och jag är trött. Eller egentligen är jag inte det, för jag kan aldrig sova dagen efter. Vaknar alltid tidigt. Nu sitter jag o smyger i mig det sista av min fil och kanel. Måste verkligen skynda mig!



Jag längtar tillbaka till Thailand! Ge mig värme. Jag höll verkligen på o frysa ihjäl inatt. Jag är inte gjord för kyla. Ge mig en bra vår NU!

Trevlig DAG!

Looooove // J...

Johanna & Ingrid - ÄNTLIGEN!



Vi har sminkkaos, plattångsjakt och är äntligen färdiga med vår nya fräscha blogg! Vi tackar söta MÄRTA för all hjälp!
Hädanefter så kommer vi att uppdatera Er med en del smaskigheter och vi lovar att Ni inte kommer ångra Er att ni klickade in här!

Nu KÖR vi!

LOVE // J & I

RSS 2.0